Varstvo osebnih podatkov

Zasebnost:

Spletno mesto https://sng-kr.com je v lasti Društva SNG Kranj, ki je upravljavec vaših osebnih podatkov.

Vzeli smo si čas, da smo oblikovali to politiko zasebnosti, ki določa, kako obdelujemo informacije, zbrane s strani Društva SNG Kranj, ter tudi pojasnjuje razloge, zakaj moramo zbrati določene osebne podatke o vas. Zato morate prebrati to politiko zasebnosti, preden uporabite spletno mesto Društva SNG Kranj.

Skrbimo za vaše osebne podatke in se zavezujemo, da bomo zagotovili njihovo zaupnost in varnost.

Osebne informacije, ki jih zbiramo:

Ko obiščete Društvo SNG Kranj, samodejno zbiramo določene informacije o vaši napravi, vključno z informacijami o vašem spletnem brskalniku, IP naslovu, časovnem pasu in nekaterih nameščenih piškotkih na vaši napravi. Poleg tega, med brskanjem po spletnem mestu, zbiramo informacije o posameznih spletnih straneh ali izdelkih, ki si jih ogledujete, o tem, katera spletna mesta ali iskalni izrazi so vas napotili na spletno mesto, in o tem, kako interagirate s spletnim mestom. To avtomatično zbrano informacijo imenujemo "Informacije o napravi". Poleg tega lahko zbiramo osebne podatke, ki nam jih posredujete (vključno, vendar ne omejeno na ime, priimek, naslov, informacije o plačilu itd.) med registracijo, da bi lahko izpolnili dogovor.

Zakaj obdelujemo vaše podatke?

Naša najpomembnejša prednostna naloga je varnost podatkov strank, zato lahko obdelamo le minimalne uporabniške podatke, toliko, kolikor je absolutno potrebno za vzdrževanje spletnega mesta. Samodejno zbrane informacije uporabljamo le za identifikacijo morebitnih primerov zlorabe in za vzpostavitev statističnih informacij o uporabi spletnega mesta. Te statistične informacije niso sicer združene na način, da bi identificirale določenega uporabnika sistema.

Spletno mesto lahko obiščete, ne da bi nam povedali, kdo ste, ali razkrili kakršnekoli informacije, s katerimi bi vas bilo mogoče prepoznati kot določenega, identificiranega posameznika. Če pa želite uporabiti nekatere funkcije spletnega mesta ali prejemati naš bilten ali posredovati druge podrobnosti prek obrazca, nam lahko posredujete osebne podatke, kot so vaš e-poštni naslov, ime, priimek, kraj bivanja, organizacija, telefonska številka. Lahko se odločite, da nam ne boste posredovali osebnih podatkov, vendar potem morda ne boste mogli izkoristiti nekaterih funkcij spletnega mesta. Na primer, ne boste mogli prejemati našega biltena ali nas neposredno kontaktirati prek spletnega mesta. Uporabniki, ki niso prepričani, katere informacije so obvezne, so vabljeni, da nas kontaktirajo prek info@sng-kr.com.

Vaše pravice:

Če ste evropski rezident, imate naslednje pravice v zvezi z vašimi osebnimi podatki:

Pravica do obvestila.

Pravica do dostopa.

Pravica do popravka.

Pravica do izbrisa.

Pravica do omejitve obdelave.

Pravica do prenosljivosti podatkov.

Pravica do ugovora.

Pravice v zvezi s samodejnim odločanjem in profiliranjem.

Če želite uveljavljati to pravico, nas kontaktirajte prek spodnjih kontaktov.

Poleg tega, če ste evropski rezident, opozarjamo, da obdelujemo vaše informacije, da izpolnimo morebitne pogodbe, ki jih imamo z vami (na primer, če naročite prek spletnega mesta), ali drugače, da sledimo našim legitimnim poslovnim interesom, navedenim zgoraj. Prav tako pripomnite, da se lahko vaše informacije prenesejo izven Evrope, vključno s Kanado in Združenimi državami.

Povezave do drugih spletnih mest:

Naše spletno mesto lahko vsebuje povezave do drugih spletnih mest, ki niso v lasti ali pod nadzorom nas. Bodite pozorni, da nismo odgovorni za takšna druga spletna mesta ali zasebnost tretjih oseb. Priporočamo vam, da bodite pozorni, ko zapustite naše spletno mesto, in preberete izjave o zasebnosti vsakega spletnega mesta, ki lahko zbira osebne informacije.

Varnost informacij:

Informacije, ki jih zagotovite, varujemo na strežnikih v nadzorovanem, varnem okolju, zaščitenem pred nepooblaščenim dostopom, uporabo ali razkritjem. Zagotavljamo razumne upravne, tehnične in fizične varovalke za zašč

ito pred nepooblaščenim dostopom, uporabo, spreminjanjem in razkritjem osebnih podatkov v njenem nadzoru in skrbništvu. Vendar noben prenos podatkov prek interneta ali brezžičnega omrežja ni zagotovljen.

Zakonito razkritje:

Razkrili bomo informacije, ki jih zbiramo, uporabljamo ali prejmemo, če to zahteva ali dovoljuje zakon, na primer, da izpolnimo poziv ali podoben pravni postopek, ali ko verjamemo v dobro vero, da je razkritje potrebno za zaščito naših pravic, zaščito vaše varnosti ali varnosti drugih, preiskovanje goljufije ali odziv na zahtevo vlade.

Kontaktni podatki:

Če želite stopiti v stik z nami in izvedeti več o tej politiki ali če želite stopiti v stik z nami glede katerega koli vprašanja v zvezi z individualnimi pravicami in vašimi osebnimi informacijami, nam lahko pošljete e-pošto na info@sng-kr.com.